Славська ТВК не приймала рішення щодо перерахунку голосів на окремих дільницях

вибори
Фото з архіву редакції, ілюстративне

Славська селищна територіальна виборча комісія не приймала рішення щодо повторного  підрахунку голосів на окремих виборчих дільницях.

Про це у коментарі ІА Дивись.info повідомила голова Славської ТВК Оксана Колос.

«Ми ще нікого не відправляли на перерахунок, продовжуємо опрацьовувати протоколи. Інформація про повторний підрахунок не відповідає дійсності. Окремі протоколи були повернуто для уточнення. В окремих протоколах не були вписані номери дільниць, переплутані стовпчики у таблицях, внесли риски замість нулів, тобто такі дрібні речі, які ми якраз опрацьовуємо, тому що з  такими помилками від нас протоколи не приймуть. Через це затягується процес. Села у нас розкинуті далеко, а член ДВК вирішили, що вони роботу закінчили і не хочуть збиратися знову для уточнення документів. А в них вже має стояти інша дата», – пояснила Оксана Колос.

Вона додала, що не розуміє, звідки взялася інформація про повторний підрахунок голосів.

«До ТВК ніхто не звертався зі скаргами чи щодо отримання такої інформації. Не знаю, хто і звідки взяв таке «рішення». Хтось може мені показати таке рішення нашої комісії? У нас триває безперервне засідання щодо уточнення протоколів», – додала Оксана Колос.

Загалом, у Славській ОТГ налічується 17 виборчих дільниць. За словами голови ТВК, наразі опрацьовано протоколи з 11-и.

Нагадаємо, як повідомляла Громадянська мережа «ОПОРА» Славська селищна територіальна виборча комісія вирішила провести повторний підрахунок голосів на 5 виборчих дільницях.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: