Добротвірську ТЕС зупинили на аварійний ремонт

ТЕС
Фото з відкритих джерел\ілюстративне.

У вечері 16 листопада усі чотири енергоблоки Добротвірської ТЕС зупинилися на аварійний ремонт. Причиною стало спрацювання струменевого захисту на трансформаторі.

Увечері 16 листопада усі чотири енергоблоки Добротвірської ТЕС зупинилися на аварійний ремонт. Причиною стало спрацювання струменевого захисту на трансформаторі.

Про це повідомляється на сторінці ДТЕК Західенерго

Енергетикам зранку 17 листопада вдалося відновити роботу двох блоків.

«16 листопада близько 18 години через спрацювання струмового захисту на трансформаторі сталося відключення блоку №8 та двох турбін Добротвірської ТЕС. Це призвело до зупинки підприємства. Усувати наслідки відключення трансформатора енергетики приступили одразу після зупинки блоку та турбін. Наразі вже відновили роботу турбіни №5 і проводять пускові операції по відновленню роботи блоку №8 та турбіни №6», – йдеться в повідомленні.

Через позаштатну ситуацію було припинено теплопостачання та постачання гарячої води в Добротворі. Електропостачання селища під час зупинки станції та відновлювальних робіт не зникало, натомість повноцінну подачу тепла та гарячої води обіцяють відновити упродовж дня.

Нагадаємо, що на Львівщині планують побудувати завод із виробництва газобетонних блоків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: