УЄФА присудила збірній Україні поразку в матчі зі Швейцарією

уєфа

Сьогодні, 25 листопада, УЄФА присудив збірній України технічну поразку з рахунком 0:3 у матчі Ліги Націй зі Швейцарією.

Про це повідомляє Українська асоціація футболу.

“За підсумками розгляду справи Апеляційний комітет УЄФА вирішив визнати, що матч Швейцарія — Україна не відбувся з вини збірної України з футболу, та зарахувати їй технічну поразку з рахунком 0:3.

Після зарахування технічної поразки підопічні Андрія Шевченка набрали 6 очок в групі 4 і посіли останнє місце в турнірній таблиці. Отже, на наступний сезон збірна України вилітає до дивізіону В Ліги Націй.

В УАФ є право оскаржити рішення Апеляційного комітету УЄФА у Спортивному арбітражному судді в Лозанні”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо:

- Матч Швейцарія - Україна у шостому турі Ліги націй мав пройти 17 листопада у Люцерні. Напередодні гри позитивні тести на COVID-19 здали три гравці збірної України та один з працівників тренерського штабу.

- У день поєдинку лікар кантону Люцерна Роджер Харстолл заборонив проводити цей матч через позитивні тести у гравців української команди. Пізніше збірну України закрили на карантин, а вже 18-го листопада команда повернулася до Києва. Повторні тести у гравців виявилися негативними.

- Українська сторона наполягала на проведенні гри 17 листопада, чи на наступний день. Пізніше УЄФА повідомила, що гра Швейцарія - Україна не відбудеться в дані терміни і долю матчу буде вирішувати Контрольно-дисциплінарний комітет УЄФА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: