Експеримент з водійськими е-посвідченнями продовжили 

водії
Фото з відкритих джерел

Кабінет міністрів України продовжив реалізацію проєкту з запровадження електронного посвідчення водія та електронного свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу на 2021 рік.

Згідно з відповідною постановою, яку ухвалив уряд в середу, 9 грудня, рекалізація проєкта протриває до 29 листопада 2021-го року.

«Відповідно до постанови, прийнятої у 2019 році, експериментальний проєкт в рамках якого е-посвідчення водія та е-свідоцтво про реєстрацію можна пред’являти поліцейським замість фізичних копій документів, мав тривати до 29 листопада 2020 року. Оскільки згідно з чинним законодавством Кабмін має право впроваджувати експерименти в сферах своєї відповідальності не довше ніж протягом двох років, проєкт з е-посвідченнями водія може бути продовжено до 29 листопада 2021 року», - йдеться у пояснювальній записці.

Таким чином українські водії зможуть пред’являти електронні посвідчення водія та довідки про реєстрацію транспортного засобу протягом ще 10 місяців.

Нагадаємо, 23 жовтня торік Кабмін ухвалив постанову  № 956 «Про реалізацію експериментального проєкту щодо застосування електронного посвідчення водія та електронного свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: