В Україні створять нову онлайн-платформу, - Мінцифри

мінцифри

До кінця нинішнього року в Україні запустять національну платформу е-демократії «ВзаємоДія» для комунікації громадян з органами державної влади.

Про це повідомила заступниця міністра цифрової трансформації України Людмила Рабчинська на брифінгу у вівторок, 12 січня, передає УНН.

«Ми анонсуємо запуск в цьому році національної платформи е-демократії «ВзаємоДія». Ми націлені на те, щоб цей цифровий майданчик став відкритим для комунікації між органами виконавчої влади, і люди долучалися до ухвалення рішень», - сказала вона.

Зазначається, що, зайшовши на цю платформу, людина зможе долучитися до конкурсів, петицій та різної взаємодії з виконавчими органами влади. На порталі будуть зібрані різні інструменти з інформацією про будь-яку сферу чи галузь.

«Протягом 2021-2023 року на платформі з’являться електронні звернення та електронні запити, відстеження статусу їх проходження та отримані відповіді», — додала Рабчинська.

Нагадаємо, Кабінет міністрів схвалив постанову, якою започатковує експериментальний проєкт з реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання в електронній формі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: