До 30-річчя Незалежності запустили сайт про Україну

df464fae-ec72-4eb6-8743-1f7675280700

В Україні з'явився новий сайт «Ukraine.UA», що розповідатиме світові про нашу державу.

В Україні з'явився новий сайт «Ukraine.UA», що розповідатиме світові про нашу державу. До створення проєкту долучилося понад 30 компаній, стартапів та освітніх і культурних інституцій.

Офіційно її представив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба у четвер, 14 січня.

«Це наш подарунок, подарунок Міністерства закордонних справ Україні в новому році, коли Україна святкує 30-річчя своєї незалежності. Нам вдалося отримати під контроль і управління держави інтернет домен ukraine.ua. Тепер за цією адресою буде розташований сайт, який буде розказувати світові про Україну», - заявив глава МЗС.

За словами Кулеби, в основі сайту — візуальний бренд «Ukraine Now».

У ресурсі можна буде ознайомитись із місцями, куди поїхати, які цікаві локації відвідати тощо.

Окрім цього, буде окремий розділ, присвячений історії України.

Буде розділ також розділ «Invest» - «Інвестуйте в Україну»: в цьому розділі буде роз'яснюватися, як інвестувати в Україну, чому це важливо, які можливості торгівлі пропонує Україна, де ми знаходимося в питаннях торгівлі й інновацій

Також Кулеба розповів про розділ «Навчайся в Україні», де повідомляється про освітні послуги в Україні.

«Тобто, сайт Ukraine.UA має стати магнітом для звичайного іноземного туриста, іноземного бізнесмена, іноземного студента. Все це для того, щоб привертати до України увагу й зміцнювати її авторитет», - додав урядовець.

Також він зазначив, що в сайт інтегрований фотобанк «Україна». Тут розміщені найкращі фотографії українських та іноземних фотографів з очищеними правами, юридично все коректно, він існує. Проєкт можна вважати успішно виконаним.

Невдовзі на сайті можна буде працювати кількома мовами. Зокрема, йдеться про французьку, німецьку, китайську, іспанську, китайську, арабську і китайську. Поки що — він англомовний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: