Газзбути почали оприлюднювати лютневі тарифи на газ

9999

Газопостачальні компанії 26 січня мають оприлюднити свої ціни для побутових споживачів на лютий - відповідно до рішення уряду, вона не повинна перевищувати 6,99 грн за кубометр. Уже 10 компаній оприлюднили свої ціни.

Про це повідомляє «Газправда».

«Газопостачальні компанії мають оприлюднювати вартість газу за 5 днів до початку місяця постачання, якщо ціна на наступний місяць буде відрізнятися від попереднього. Тобто в тих газопостачальників, які не оприлюднять свіжу, лютневу ціну сьогодні, формально діятиме січнева (вища) ціна», - йдеться у повідомленні.

Станом на ранок 26 січня свої лютневі цінники оприлюднили 10 компаній. Зокрема, Megawatt запропонував ціну 6,88, «Енергетичнi ресурси України» - 6,90, ETG.UA - 6,98 грн за кубометр.

«Решта постачальників, котрі оприлюднили ціну станом на ранок вівторка (Paliv Energy, «Галнафтогаз», Асканія Енерджи, «Кременчукгаз-трейдінг», «Чернівецька обласна енергопостачальна компанія», Торгова електрична компанія, «Кіровоградська обласна енергопостачальна компанія»), запропонували 6,99 грн за кубометр», - додає видання.

Нагадаємо, що ціна на природний газ у січні для населення в межах тарифного плану «Місячний» складає 7,22 грн/куб.м. з ПДВ, без вартості розподілу (доставки).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: