Перший погляд та враження від Самсунг С21

11

Близько місяця минуло з моменту презентації новинки, але Samsung Galaxy S21 в АЛЛО вже встигли замовити сотні українців.

Близько місяця минуло з моменту презентації новинки, але Samsung Galaxy S21 в АЛЛО вже встигли замовити сотні українців. Перше, що хочеться відзначити, авжеж новий дизайн мобільного пристрою. Смартфон став тонший, лише блок камер трохи видається вперед.

Екран новинки

Рамки навколо екрана стали майже непомітними. Виробник вирішив відмовитися від заокруглених граней. Це дозволило дещо покращити безпеку: при такій особливості шанс розбити дисплей при падінні помітно нижче.

Частота оновлення дисплея становить 120 Герц. Це забезпечує неймовірну плавність роботи з пристроєм. Перегляд сторінок в інтернеті або фотографій став набагато зручнішим.

Якість картинки на екрані – одна з кращих, яка є на сучасному ринку мобільних пристроїв преміального сегменту. Всі кольори та відтінки виглядають соковито та реалістично. Співвідношення контрасту складає 2 млн до 1. Особливо це помітно при перегляді високоякісного відео.

Об’ємне звучання

Незважаючи на тонкий корпус, гучність динаміків досить висока. Самі динаміки розміщені у верхній та нижній частині, що дуже зручно при перегляді відео. Звичайно очікувати крутих басів не варто, але загальне звучання цілком пристойне.

Переглянути відео з мережі можна навіть без підключення гарнітури. Якщо ж хочеться соковитого басу, то додатково зі смартфоном можна придбати нові бездротові навушники, які вийшли разом з моделлю.

Можливості камери

Справжня гордість пристрою – камера. Тут є все, щоб отримати якісні знімки та відео:

  • повноцінний нічний режим;
  • оптична стабілізація при збільшенні зуму;
  • висока роздільна здатність матриці;
  • Dual Zoom;
  • Zoom Lock.

Потішить новинка від Самсунг і тих, хто любить знімати та викладати в мережу відеоролики. Наприклад, режим режисера дозволяє контролювати процес зйомки у окремому вікні.

Місяць користування смартфоном Galaxy S21 залишає чудові враження. Це сучасний гаджет, параметри якого будуть актуальними кілька років. Без зайвих зусиль кожен зможе відзняти фото або відео в професійній якості.

* Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: