Навчання під час пандемії: коли сядуть за парти львівські школярі

школи1

Лише за березень нинішнього року у 383 освітян і 245 учнів львівських шкіл підтвердили коронавірусну недугу. У мерії кажуть, що найімовірніше навчання після посиленого карантину все ж продовжиться у режимі онлайн.

За словами головної освітянки Львова Зоряни Довганик, схожа ситуація із значною кількістю захворюваності на коронавірус у межах освітньої спільноти, спостерігалась торік у листопаді. Тоді нездужало 280 працівників і 200 учнів по всьому місту.

«Упродовж березня за добу в середньому виявляли від 17 до 41 освітянина з підтвердженим позитивним ПЛР-тестом. Що стосується учнів, то впродовж доби підтверджувалось від 2 до 22 захворілих. Пік захворюваності серед працівників спостерігався з 19 до 24 березня. На жаль, впродовж березня померло 13 працівників шкіл Львова», - розповіла вона.

Тому, щоб змінімузувати будь-які соціальні контакти, у Львові розглядатимуть варіант продовження освітнього процесу у віддаленому режимі.

Нагадаємо, напередодні мер Львова Андрій Садовий заявив про ймовірне продовження карантину у зв'язку зі стрімким зростанням кількості інфікованих на коронавірус. Попередньо посилений карантин триватиме до 12 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: