Уряд схвалив виплату ФОПам у «червоних» зонах

моє

Кабмін схвалив рішення, яке дозволить запустити механізм виплати держдопомоги ФОПам і найманим працівникам у «червоних» зонах.

Зареєструватись у «Дії» на отримання допомоги можна буде наступного тижня, - про це прем'єр Денис Шмигаль заявив на засіданні уряду.

«Уряд на доручення президента розробив, а Верховна Рада затвердила механізм підтримки населення та бізнесу у разі посилення карантинних заходів, який передбачає надання одноразової грошової допомоги у розмірі 8 тис грн. Цей механізм уже працював взимку, і ми його повертаєм в регіони, що перебувають в «червоних» зонах», - розповів Шмигаль.

«Уряд сьогодні схвалить рішення, яке дасть змогу запустити механізм підтримки громадян та бізнесу, які постраждали від посилених карантинних заходів у «червоних зонах».

Виплати, як і минулого разу, здійснюватимуться автоматично після подання заявки на порталі або в застосунку Дія. Зареєструватись на отримання допомоги від держави у розмірі 8 тисяч гривень можна буде вже наступного тижня», - додав він, відкриваючи засідання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: