Санаторії Львівщини готові прийняти 25 тисяч українців, які потребують реабілітації після COVID-19

IMG_6443
Фото з архіву редакції, ілюстративне

Низка санаторно-курортних закладів Львівщини впровадили у себе спеіальні постковідні програми реабілітації та оздоровлення. Зокрема йдеться про людей, які перенесли коронавірусну хворобу.

Як повідомили в пресслужбі Львівської ОДА, відомство скерувало відповідні листи до держадміністрацій інших регіонів із запрошенням своїх мешканців на постковідну реабілітацію.

«Загалом для оздоровлення у Моршині, Трускавці й Східниці є можливість розмістити більш як 25 тис осіб. У цих населених пунктах працює 114 санаторно-курортних закладів. Значними є природні можливості, на яких базуються санаторії та курорти – 200 мінеральних джерел із водою 7 типів», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Постковідна депресія: як розпізнати і що робити

Перелік усіх санаторно-курортних закладів, де можна оздоровитись після коронавірусу можна переглянути за посиланням.

Додамо, напереродні у Міністерстві охорони здоров’я заявили, що працюють над тим, щоб забезпечити фінансування з держбюджету реабілітаційної допомоги пацієнтам, які перенесли коронавірус в амбулаторних і стаціонарних умовах.

Люди, які перехворіли на коронавірусну хворобу СOVID-19, все частіше потребуть професійної допомоги медиків. Зазвичай вони звертаються до психологів, психіатрів, кардіологів чи ендокринологів. Недуга тягне за собою перелік побічних ефектів. Детальніше можна прочитати тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: