Українка полетіла на «Міс Всесвіт» і показала костюм для конкурсу (фото)

ястреме
фото з відкритих джерел

Єлизавета Ястремська, яка представить Україну на «Міс Всесвіт», полетіла в Маямі на конкурс краси. Крім того, дівчина показала національний костюм – сукню під назвою «Душа-Витинанка».

Єлизавета Ястремська, яка представить Україну на «Міс Всесвіт», полетіла в Маямі на конкурс краси. Крім того, дівчина показала національний костюм – сукню під назвою «Душа-Витинанка», - йдеться на сайті Обозрєватель.

На українку чекають 10 днів підготовки до заходу. Фінал конкурсу відбудеться 16 травня. Відповідний пост Ястремська опублікувала на сторінці в Instagram (щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця).

Так, костюм для «Міс Всесвіт» виконано дизайнеркою Наталією Шевчук. Як стало відомо, створення сукні відбувалося у стислі терміни – вбрання виготовили за місяць. Над ним працювала команда із семи майстрів, а загальна вага становить близько 7 кілограмів. Також було використано близько 15 метрів атласної тканини білого і чорного кольорів.

«Незвичайним було те, що потрібно було розробити технологію, за якої тканина була б схожа на папір. У той же час ще необхідно було, щоб дрібно порізана тканина не розлізлася. Для цього було витрачено майже 2 кілограми спеціального розчину», – розповіла дизайнерка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: