Де у Львові облаштують додаткові велодоріжки і скільки на це виділили коштів

IMG_8443-630x420
Велосипедисти у Львові пікетують під стінами міськради 25 березня 2021 року. Фото - з архіву редакції.

У нинішньому році у Львові планують завершити облаштування двох велодоріжок. На це у бюджеті розвитку передбачили 1 млн 835 тис. грн.

Про це розповіла заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Ідеться про велоінфраструктуру на вул. Княгині Ольги - вул. Академіка Сахарова, яку от-от завершать та велодоріжки на проспекті Чорновола. Вартість останнього об'єкта становить 5 мільйонів 380 тисяч гривень. Однак, зазначила Ірина Маруняк, для завершення облаштування об'єкта бракує орієнтовно 8 мільйонів гривень.

До слова, проблема із велоінфраструктурою у Львові доволі помітна. Нещодавно велоспільнота пікетувала міськраду через незадоволення щодо недостатнього фінансування будівництва велодоріжок у Львові. Там говорять, що кошти, які виділили на спорудження інфраструктури для велосипедистів — мізерні, відтак невідомо, коли їхнє будівництво завершиться

Нагадаємо, 25 березня Львівська міська рада ухвалила бюджет розвитку територіальної громади на 2021 рік у частині будівництва, реконструкції та реставрації об'єктів інфраструктури. Рішення прийняте із зауваженнями комісії фінансів та планування бюджету.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: