У львівському університеті можна буде повчитись технологіям штучного інтелекту

190829_003

У Національному університеті імені Івана Франка у Львові влітку діятиме англомовна школа Технологій штучного інтелекту.

Навчання студентів проходитиме більш ніж два тижні — з 21 червня по 2 липня нинішнього року.

Проєкт реалізовують за підтримки Міністерства цифрової трансформації та закликають долучитися до нього ІТ-вців, які хочуть поділитися своїм досвідом та нових партнерів серед ІТ компаній.

«Потенціал застосування штучного інтелекту дуже широкий, вже зараз він використовується у багатьох сферах: медицина, фінанси, промисловість, торгівля і, звичайно, у побуті людини. Яскравим прикладом застосування AI є розроблений рядом компаній, зокрема Google, Mercedes-Benz, Хонда самокерований автомобіль, який обладнаний системами безпілотного керування», - сказано в прессрелізі.

Додамо, що нещодавно уряд ухвалив Концепцію розвитку штучного інтелекту в Україні, розроблену Мінцифрою. Цей документ окреслює ключові пріоритетні напрями державної політики , у яких технології ШІ будуть впроваджуватись першочергово.

Отже, найближчим часом вакансії для таких спеціалістів з’являться і в державному секторі.

Для того, аби зареєструватись на навчання у літній школі Технологій штучного інтелекту, варто перейти за цим посиланням. Учасників школи вибиратимуть за заявками. Більшість спікерів — викладачі університету, які перевірятимуть теми. Ці кейси в майбутньому увійдуть у освітню програму ВНЗ.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: