В Украіні з'явиться мобільний застосунок «є-Суд»

суд78г

Державна судова адміністрація України (ДСА) завершує роботи у розробці мобільного застосунку Електронного суду «є-Суд».

Про це повідомив заступник голови ДСА Сергій Чорнуцький у Facebook.

«ДСА України за підтримки проекту ПРООН завершує роботи по розробці мобільного додатку Електронного суду. Сервіс застосунку «є-Суд» буде адаптовано для роботи в смартфонах та на інших мобільних пристроях», – написав він.

Перша версія додатку більшою мірою відтворюватиме функціонал веб-версії Електронного суду, за виключенням можливості подачі документів до суду.

Застосунок дозволятиме:

  • отримувати інформацію про нові надходження документів у судових справах – судових рішень, повісток (повідомлень) про дати судових засідань, документів інших сторін по справі тощо;
  • мати завжди «під рукою» у смартфоні інформацію по всіх судових справах, в яких ви є стороною по справі, з можливістю ознайомитися з усіма документами по справі в електронному вигляді;
  • управляти своїми довіреностями на надання іншим особам доступу до своїх справ та можливості від вашого імені подавати документи.

Аби ним скористатись, необхідно попередньо зареєструватися у повній веб-версії Електронного суду.

«В наступних планах ДСА – реалізувати можливість реєстраціі в Електронному суді з використанням мобільного застосунку, а також можливість подачі документів до суду в електронному вигляді», – зазначив Чорнуцький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: