Транспорт у місті: безкоштовний онлайн-показ короткометражок

Без імені

Протягом 19-25 липня в Україні пройде показ короткометражних фільмів Urban Mobility Shorts. Добірку фільмів підготувала кіноагенція Wiz-Art за підтримки IT-компанії Intellias. Переглянути фільми онлайн та безкоштовно зможуть усі охочі, зареєструвавшись попередньо.

Протягом 19-25 липня в Україні пройде показ короткометражних фільмів Urban Mobility Shorts. Добірку фільмів підготувала кіноагенція Wiz-Art за підтримки IT-компанії Intellias. Переглянути фільми онлайн та безкоштовно зможуть усі охочі, зареєструвавшись попередньо.

У програмі кінопоказу — французькі, швейцарські, німецькі та американські фільми про велосипеди та їхні різновиди, системи транспортування та особливості користування громадським транспортом. 

Сучасна людина не мислить себе без транспорту. Нові міські «‎джунглі» формують нашу особистість, а транспортні артерії сповнюють життя рухом. Який зміст ми вкладаємо в транспорт? Ким ми стаємо і як ми мислимо, обираючи той чи інший засіб пересування? Яким буде майбутнє транспортування? Добірка фільмів Urban Mobility Shorts — це подорож містами світу, що пропонує новий погляд на організацію міського простору та рух у ньому.  

Цей показ є частиною більшого проєкту — Еко Мобільне літо в Intellias, який компанія проводить  для поширення велокультури у містах України. В межах Екомобільного літа вже було організовано онлайн велошколу та корпоративні веломандрівки, а понад сто спеціалістів компанії вже долучились до #IntelliBike флешмобу. Крім того, 5 амбасадорів компанії в 5 українських містах прийняли виклик користуватись велосипедом як основним видом транспорту протягом усього літа. Своїм прогресом вони діляться у соціальних мережах. 

«‎Підхід до користування транспортом змінюється. Все більшу популярність набирають концепції Use it, don’t own it (UDO) та так званої shared mobility, в основі якої лежить потреба дістатися з точки А в точку Б, а не бажання володіти кількома транспортними засобами. Тому поняття екомобільності охоплює не лише транспорт, але й нашу поведінку, звички, культуру. Ми хочемо, щоб більше людей замислювалися над темою екомобільності, тому запрошуємо всіх долучитися до перегляду фільмів, переосмислювати звичне та більше користуватись велосипедами» — закликав Михайло Пузраков, Executive Chairman & COO компанії.

У глядачів, які дивитимуться Urban Mobility Shorts та поділяться своїми враженнями у соцмережах, є можливість виграти тематичні велоподарунки. Деталі на сторінці події — https://fb.me/e/MfUzrBSi 

Про Intellias

Intellias одна з найбільших українських ІТ компаній, яка об’єднує понад 1800 професіоналів. Розробницькі центри компанії розташовані у Львові, Києві, Одесі, Харкові, Івано-Франківську та Кракові. Також Intellias представлений у Німеччині, Ізраїлі, США, Саудівській Аравії та Об'єднаних Арабських Еміратах. Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях. Технологічними продуктами, які розробляють інженери Intellias, користуються понад 2 млрд людей. Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ роботодавців за версією DOU – найбільшої ІТ спільноти в Україні. У 2020-му компанія отримала таке ж звання від Forbes Україна та EY. Крім того, Intellias двічі здобув звання «Велопрацедавця року».

Про Wiz-Art

Wiz-Art — кіноагенція, яка відкриває світові тільки яскраве кіно та однойменний фестиваль, який щороку з 2008-го відбувається у Львові. Головна ціль Wiz-Art – розвивати українську кіногалузь та просувати її за кордоном, і водночас презентувати глядачам в Україні якісне кіно з усіх куточків світу. Фільми, які Wiz-Art показує і підтримує, зображають актуальний стан думок та ідей у світі та є реакцією на соціально-культурні та політичні виклики. Команда вірить, що через культуру можна досягти відчутного поступу суспільства у сторону толерантності, порозуміння та взаємоповаги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: