Зеленський і Федоров пропонують Facebook відкрити офіс в Україні

зеленський 1
Фото з відкритих джерел

Президент Володимир Зеленський і віцепрем’єр — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у форматі відеодзвінка обговорили співпрацю з головним операційним директором Facebook Шеріл Сендберг і віцепрезидентом Facebook Ніком Клеггом.

Про це повідомляє пресслужба Мінцифри.

«Основні пункти перемовин — можливість відкриття офісу Facebook в Україні, а також запуск нових продуктів компанії для українських користувачів. Крім цього, президент розповів про ключові здобутки у впровадженні цифровізації та подальші плани», — йдеться у повідомленні.

Володимир Зеленський запросив представників Facebook відвідати Diia Summit цієї осені у Києві.

«Це було б серйозною підтримкою діджитал-напряму в Україні. Ми впевнені, що будемо першими в Європі в реалізації всіх цифрових послуг. Ваш приїзд був би дуже добрим сигналом», — додав Зеленський.

Зазначається, що Мінцифри співпрацює з Facebook від самого початку свого існування.

«Разом ми вже реалізували декілька успішних проєктів. Зокрема, запустили Amber Alert — систему сповіщень про зникнення дітей», — додали у міністерстві.

«Ми активно співпрацюємо зі світовими технологічними компаніями. Це Amazon, Microsoft, Apple, Google, Samsung, Lyft та багато інших ІТ-гігантів. Наша ціль — не лише регулярний запуск спільних проєктів, а й поява офіційного представництва Facebook в Україні. Зі свого боку ми готові сприяти виходу компанії на наш ринок. Впевнений, що наша співпраця буде корисною як для України, так і для Facebook», — заявив Федоров.

Повідомляється, що у співпраці з Facebook Мінцифри також запустило спільний освітній проєкт «Основи використання Facebook та Instagram для розвитку бізнесу онлайн» і SMB Hub Ukraine для малого і середнього бізнесу.

Крім цього, компанія Facebook запустила українську версію платформи з цифрової освіти для батьків, учителів і підлітків Get Digital в межах Європейського тижня цифрової грамотності в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: