У львівській школі будуть спортзал за понад 36 мільйонів гривень

1U5A0124
Фото Романа Балука

У львівській загальноосвітній школі № 7, збудованій для дітей мікрорайону «Знесіння» на вул. Б. Хмельницького, 132, триває облаштування сучасного спортивного залу. Загальна кошторисна вартість будівництва спортзалу становить понад 36 млн грн, з яких 32 вже освоєно.

Про це розповіли у міськраді.

Цьогоріч виконано внутрішні оздоблювальні роботи, роботи із встановлення вікон та вітражів, влаштування підлог та інженерних мереж та замощення території.

Упродовж наступного місяця, себто у грудні, всі основні роботи по цьому об’єкту мають бути завершені, каже мер міста Андрій Садовий.

За словами керівниці відділу освіти Сихівського та Личаківського районів Львова Зоряни Хонько, у будівлі розташують три спортивні зали: 1 великий, 1 хореографічний і 1 гімнастично-тренажерний.

«Плануємо, що до кінця грудня діти вже зможуть займатися спортом тут. Це дуже важливо, адже ця школа не має спортивного залу і діти займаються фізкультурою в пристосованому приміщенні. Діти мають мати комфортні умови, тому робимо все, щоб вони могли розвиватись. В подальшому на території школи ще облаштують кілька спортивних майданчиків та облагородять територію», – зазначила вона.

На завершення робіт, згідно з укладеними договорами на 2022 рік, необхідно трошки більше 4 млн грн. У 2022 році передбачено влаштування електроосвітлення спортзалу, закупівля обладнання (меблів) і завершення робіт з благоустрою та озеленення території, встановлення огорожі спортмайданчика.

Будівля СЗШ №7 розташована на вул. Б.Хмельницького, 132 та побудована 1954 року. У ній працює 50 педпрацівників, знаходиться 23 класи, в яких навчається 620 учнів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: