Львів VS коронавірус: статистика станом на 30 листопада

IMG_6946

На Львівщині виявили більше чотирьох сотень нових випадків коронавірусу.

Учора, 29 листопада, лабораторні центри провели 1463 ПЛР-тести, з яких 467 – позитивні. Серед них львів’ян – 105, повідомляють у міськраді Львова.

За даними облдержадміністрації, у розрізі районів:

  • Дрогобицький:  15
  • Золочівський: 72
  • Львівський: 157 (м. Львів – 105)
  • Самбірський: 13
  • Стрийський: 99
  • Яворівський: 71
  • Червоноградський: 40.

Нагадаємо, жорсткий карантин, передбачений «червоною» зоною, у Львові та Львівщині мав тривати включно до 29 листопада, проте напередодні міська та обласна комісії ТЕБ і НС вирішили, що регіон протримається у посиленому карантині до 13 грудня. Обмеження безпосередньо стосуються невакцинованих мешканців, якщо говорити про відвідини розважальних чи закладів громадського харчування, непродуктових крамниць або галерей чи кіно. Важливо, що в «червоній» зоні відвідувачі повинні бути повністю імунізованими проти коронавірусу, себто мати обидві дози вакцини.

Щоправда, деякі обмеження ще минулого тижня послабили: школярі — з першого по одинадцятий клас — повернулися із дистанційного навчання за парти. Водночас з 22 листопада користуватися міжміським громадським транспортом, як і залізничним, тепер можна за наявності принаймі одного щеплення проти коронавірусу (негативного ПЛР-тесту, зробленого за 72 години до поїздки, довідку про одужання чи із протипоказами). У разі порушення відповідальність нестимуть як і пасажир, так і водій.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: