Миколай у Трускавці та Бориславі, або Де зустріти Чудотворця на Львівщині

IMG_4656-696x464
Фото з архіву редакції, ілюстративне

У Львові та області облаштували резиденції, де дітки можуть зустріти святого Миколая.

ІА Дивись.info напередодні розповідала про десять локацій, а нині додамо ще кілька.

Трускавець

Миколай у прийдешньому році бажає подарувати нам найцінніший і найбажаніший скарб – здоров’я. Тож обрав цілюще місто Трускавець, де прийматиме усіх своїх гостей у казковій резиденції під час новорічно-різдвяних свят, кажуть в управлінні туризму та курортів облдержадміністрації.

З Миколаєм можна буде поспілкуватись, посидіти на колінах, загадати бажання, сфотографуватися на пам’ять та відправити листівку рідним. Він також познайомить вас зі своїми помічниками, обов’язково пригостить смачненьким.

Вартість квитка до Резиденції: 100 грн з дитини, 20 грн з дорослого.
Детальніше за телефоном 096 935 6858.

Борислав

У Бориславі шукайте Резиденцію Святого Миколая у ресторані «Шахтарочка». Вартість 130 грн за дитину та 10 грн за дорослого. Для груп резиденція працює у будні з 10 до 17 за попереднім записом: 097 777 16 43

  • Дата: 11 – 19 грудня
  • Час: будні: 17:00 - 20:00, вихідні: 14:00 - 20:00
  • Місце: ресторан «Шахтарочка», вул. Потік

Розділ

Запрошує вас та ваших діточок до резиденції святого Миколая Стара Школа у Роздолі. На маленьких гостей святого Миколая чекають: ігри, танці та конкурси, майстер-класи, екскурсія по музеї Святого Миколая, запашне какао та тістечка, святкова фотозона, зустріч та незабутні фото зі Святим Миколаєм.

  • Тривалість події: 1,5 години;
  • Нова група - щогодини;
  • Вартість участі: 200 грн з дитини;

«Знижка для дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей - 10%; знижка для груп 15+ учасників - 10%; Діти віком до 10 років можуть брати участь разом з одним із батьків. Детальніша інформація та запис на гостину до Миколая - за номером 067 347 08 77. Для навчальних закладів поза межами Роздолу команда радо організує транспортування», - додають організатори.

  • Дата: 15 – 19 грудня
  • Час: 12:00 – 20:00
  • Місце: вул. Січових Стрільців, 9

Новий Розділ

З 13 грудня в МБК «Молодість» розпочала свою роботу казкова резиденція Святого Миколая. Усі бажаючі можуть зробити незабутнє фото, розповісти вірш, заспівати пісню, отримати позитивні враження та святкові емоції, а ще допомогти врятувати життя маленькому Вітальчику Головченко. Телефон для довідки: 0639051605.

  • Дата: з 13 грудня
  • Місце: вул. проспект Шевченка, 13

Давидів

Дивовижна резиденція з неповторним авторським декором у «Галицькій короні». У програмі: різдвяний кінотеатр для наймолодших гостей, анімація від гнома Веселуна з солодким майстер-класом для діток, різдвяний вуличний ярмарок зі смаколиками. 19 грудня заплановане святкове дійство-сюрприз.

Вартість квитка для дитини - 250 грн у супроводі одного дорослого. Для груп від 10 діток - 200 грн. Попередній запис обов'язковий: 096 004 51 30.

  • Дата: до 9 січня
  • Час: 14:00 – 20:00
  • Місце: «Галицька корона», Давидів.

До речі, тут 18 грудня запрошують на святковий мюзикл з нагоди свята. Резиденція святого Миколая діятиме у Народному домі в давидові з 16.00 години. На відвідувачів чекає мюзикл, зустріч із Миколаєм, фотозона та фотобокс, а також смаколик у подарунок.

Вхід безкоштовний.

Бендюга

Серед казкової атмосфери соснового лісу при церкві Покрови Пресвятої Богородиці на наймолодших мешканців чекатиме Миколай разом із помічниками. Добратись з Червонограда можна машиною за 5-7 хвилин. Також  курсуватиме з Вічевої площі автобус.

Квиток можна придбати на рецепції у Червоноградській міській раді за 100 грн. У вартість входить: зустріч із святим Миколаєм, солодкий гостинець від Миколая, смачний гарячий чай, участь дітей у майстер – класі, танці і банси для наймолодших, красиві локації-фотозони. Кожних пів години буде розважальна програма для діток. А о 17:00 відбудеться міні – вистава від місцевих дітей та молоді. Також буде невеличка ватра, багато смаколиків, хороший настрій та справжня передріздвяна атмосфера.

  • Дата: 19 грудня
  • Час: 16:00 – 19:00
  • Місце: церква Покрови Пресвятої Богородиці, село Бендюга.

P.S 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: