Яким буде застосунок для туристів, які відвідуватимуть Львівщину

29_1644423662_1620x1080_1_0
Фото: ЛОДА

Громадська спілка Туристичний кластер Львівщини планує створити мобільний застосунок для мандрівників. Він має стати допоміжним для туристів під час пошуку цікавх локацій для відвідин, зокрема закладів громадського харчування, а також готелів.

Про це десятого лютого говорили на засіданні щодо розвитку туризму в області у стінах Львівської облдержадміністрації.

Там презентували застосунок для іноземних туристів про місця, які можна відвідати в місті та в межах області. «Lviv Travel Guide» - саме таку назву матиме новий застосунок.

Мобільна аплікація матиме три головні розділи: дім, карта, налаштування. На головній сторінці споживач зможе знайти для себе корисну інформацію. згідно з наявними категоріями. До них належать: кафе та ресторани; готелі та оренда житла; оздоровлення та медичні послуги та інші.

Той чи інший заклад користувач застосунку зможе знайти на карті. Заклади маркуватимуть іншими кольорами, аби спростити візуальне сприйняття інформації (наприклад, ті, що належать до сфери харчування – червоним, а готелі – синім). До кожного можна буде прокласти маршрут з вашого місця перебування. Також аплікація надаватиме контактну інформацію про заклад, соціальні мережі (за наявності).

У розділі налаштування можна змінити інтерфейс та мову. Розробники передбачили українську, англійську та арабську.

Нині застосунок ще на стадії розробки. Учасники засідання запропонували низку ідей щодо його наповнення, зважаючи на потреби туристів та досвід роботи в цій галузі. Зокрема, йшлося про можливість користувача залишати відгуки про відвідане ним місце/заклад, ставити оцінки.

Наразі «Lviv Travel Guide» буде доступний для користувачів айфонів, а завантажити його можна буде в App Store. Він не потребуватиме авторизації користувача.

Остаточна презентація застосунку з усіма нововведеннями запланована на кінець наступного тижня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: