У Львові працівники гінекології звинуватили керівництво у залякуванні та булінгу

гінекологія на русових

Працівники третього медичного об’єднання зібрали близько 300 підписів, щоб висловити недовіру керівництву.

Зокрема медики скаржаться на упереджене ставлення та залякування. Підписи зібрали після скандальної спроби реорганізувати гінекологічне відділення №1 на вул. Русових, 4, проти якого категорично виступив колектив медустанови. 

Відповідне звернення озвучив секретар комісії охорони здоров’я та соціального захисту, депутат ЛМР від ЄС Євген Кузик. 

Після розголосу скандального закриття гінекології на Русових, на сесії Львівської міської ради 6 грудня депутати закликали міського голову Львова зупинити спроби реорганізації гінекології, яка належить до ТМО №3, та ґрунтовно вивчити причини висловлення недовіри керівництву медичного об’єднання.

Відтак гендиректорка КНП "Львівське клінічне територіальне медичне об'єднання акушерства та гінекології" Леся Кобецька підписала наказ про скасування свого рішення щодо реорганізації гінекологічного відділення на вул. Русових, 4 у Львові та перенесення медзакладу в інше приміщення.

За словами Кузика, відповідно до технічного висновку ФОПа недопустимо та злочинно робити висновки щодо несучої здатності будівлі на вул. Русових, 4 у м. Львові.

"Врахуючи ці порушення чинного законодавства, неточності, а також факти проявів булінгу, ейджизму, упередженого ставлення, залякування та обмеження роботи працівників колектив у категоричній формі висловив недовіру до керівництва ТМО №3. За звернення підписалось 272 працівника ТМО №3. Копію звернення-скарги також додав", - написав Кузик.

Нагадаємо, що Перше львівське медоб'єднання видало наказ про закриття гінекології на вулиці Русових. Колектив медзакладу виступив проти такого рішення.

Згодом стало відомо, що у Львові після розголосу не закриватимуть гінекологію на Русових.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: