У Львові скасували наказ про закриття гінекології

гінекологія на русових

Леся Кобецька скасувала свій наказ, за яким гінекологічне відділення на вул. Русових, 4 мали ліквідувати.

Про це повідомив депутат Львівської міськради від ЄС Євген Кузик.

Сьогодні, 6 грудня, гендиректорка КНП "Львівське клінічне територіальне медичне об'єднання акушерства та гінекології" Леся Кобецька підписала наказ про скасування свого рішення щодо реорганізації гінекологічного відділення на вул. Русових, 4 у Львові та перенесення медзакладу в інше приміщення.

"Декілька важливих моментів, які я сьогодні озвучив на сесії Львівської міської ради: 1. В цьому наказі фігурує технічний висновок ФОП Кархут І.І., робота якого виконана за угодою №73-2022 з КНП ТМО №3, від 07 листопада 2022, вартість якої для 3 ТМО становить 24 тис. грн. В цьому висновку власне й йдеться, що елементи даху мають дефекти різного ступеня та потребують заміни, а також, що конструкції перебувають у технічному стані від задовільного до аварійного та потребують капітального ремонту", - зазначив Кузик.

Кузик також повідомив, що є експертне заключення, щодо відповідності цих технічних висновків, де вказано, що висновки є дуже низької якості, є не точності, технічні помилки і прийняті навмисно занижені показники. Відповідно до технічного висновку ФОПа недопустимо та злочинно робити висновки щодо несучої здатності будівлі на вул. Русових, 4 у м. Львові.

"Врахуючи ці порушення чинного законодавства, неточності, а також факти проявів булінгу, ейджизму, упередженого ставлення, залякування та обмеження роботи працівників колектив у категоричній формі висловив недовіру до керівництва ТМО №3. За звернення підписалось 272 працівника ТМО №3. Копію звернення-скарги також додав", - додав Кузик.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Перше львівське медоб'єднання видало наказ про закриття гінекології на вулиці Русових. Колектив медзакладу виступив проти такого рішення.

Додамо, що після виїздного засідання у Львові після розголосу не закриватимуть гінекологію на Русових.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: