Простір можливостей: де у Львові з'явився третій в Україні America House

photo_5226738594234875668_y

У Львові офіційно запрацював освітній та культурно-мистецький простір Американський Дім. На його відкритті побувала пані Надзвичайний і Повноважний посол США в Україні Бриджит Енн Брінк.

Про це розповідає ІА Дивись.info.

Простір можливостей

У America House Lviv, який є третім в Україні після Одеси та Києва, діє слоган - «простір повний можливостей». Як розповів на події начальник військової адміністрації Львівщини Максим Козицький, старт такого потужного просвітницького центру під час всеосяжної війни свідчить про велику довіру США до України.

Читайте також: У Львові запустили освітній подкаст: де слухати

А натомість молодь використає усі можливості, доступні на цій платформі. America House запрошує людей віком від 18 до 35 років.

Що тут відбуватиметься?

В Американському Домі є доступ до волонтерської діяльності, коворкінгу, можливість користуватимся високотехнологічним обладнанням, проводити воркшопи та розмовні клуби для практики англійської мови.

Читайте також: «Будемо друзями», або Коли українських школярів навчатимуть роботи

Козицький каже, що цей офіс має стати магнітом для креативних людей і креативних ідей на благо України та США. А простір - буде одним із головних пунктів на Львівщині, де творитимуть успішне майбутнє.

Головні цінності Американського дому у Львові:

  • гідність
  • інклюзивність
  • рівність.

Фундаментальні цінності роботи команди America House Lviv – гідність, інклюзивність та рівність. Тут люди з різними нозологіями інвалідності матимуть доступ до усіх можливостей. 

Де працює простір?

Американський Дім у Львові працює за адресою вулиця Гнатюка, 2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: