Ще цього тижня на росії оголосять нову хвилю мобілізації: де готуються до наступу окупанти

армія рф
Фото з відкритих джерел. Ілюстративне

росія планує чергову хвилю мобілізації і наступ, аби захопити нові території України, однак Збройні сили України готові до відбиття ворожих атак і водночас до подальшого визволення української землі.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Черняк у коментарі Суспільному.

Ворог будує фортифікації

«Вони розуміють, що програють, і доказом цього можуть бути спорудження фортифікаційних споруд на тимчасово окупованих територіях: в Запорізькій області, на півдні окупованої Херсонщини, так і на півночі Криму. Тобто вони чітко розуміють, що там їм треба буде вести бойові дії і вони вже там будують оборонні споруди», – пояснив він.

Читайте також: Окупанти готують мобілізацію на Півдні

Представник воєнної розвідки України додав, що не можна наразі розкривати точних планів щодо українського наступу, однак за його словами, «є завдання Верховного Головнокомандувача та є плани Збройних сил по визволенню територій України».

Андрій Черняк додає, що мобілізація, яку, за даними ГУР МО України, росія має оголосити 15 січня, не завадить українським військовим проводити наступальні операції.

Нагадуємо, у воєнній розвідці України раніше повідомляли, що мобілізованих росіян планують використати в наступальних операціях навесні та влітку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: