Монастирський мав зустрітись із главою поліції Харківщини 18 січня

Denys_Monastyrsky
Денис Монастирський. Фото: Вікіпедія

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович, котрі загинули внаслідок падіння гвинтокрила у Броварах на Київщині 18 січня, мали зустрітись сьогодні із очільник поліції у Харківській області.

Про це глава регіонального управління поліції в регіоні Володимир Тимошко повідомив у соцмережах.

«Сьогодні я мав зустріти, мав потиснути руки, мав… побачити не тільки керівників, ні, — друзів, яких поважав, яких чекав. Розмовляв вчора, сьогодні, зі всіма, хто був на борту, поговорив і виїхав зустрічати, зустрічав. Неможливо передати словами, неможливо просто повірити», — написав він.

Після трагедії у Офісі президента України повідомили, що керівництво МВС України летіло у відрядження до «однієї з гарячих точок».

Що відомо про авіакатастрофу?

Близько дев'ятої ранку у середу, 18 січня, у Броварах на Київщині поблизу дитячого садка та житлового будинку впав гвинтокрил. На борту перебували 9 осіб. 

Унаслідок катастрофи загинуло керівництво Міністерства внутрішніх справ. Міністр Денис Монастирський, державний секретар міністерства Юрій Лубкович та перший заступник міністра Євгеній Єнін. Вони прямували у відрядження в «гарячу» точку, де тривають бойові дії.

Повітряне судно найчастіше використовувало Міністерство внутрішніх справ для службових завдань, повідомили у Держслужбі із надзвичайних ситуацій.

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив, що про причини авіакатастрофи в Броварах говорити рано. Він пояснив, що є кілька факторів, через які може статися трагедія.

У Броварах в ліцеї №10 організували оперативний штаб, там можна отримати необхідну допомогу. На місці працюють медики, психологи, представники поліції, ДСНС, волонтери та всі екстрені служби. Людям надається необхідна допомога.

Очільник Київської ОВА Олексій Кулеба заявив, що наразі немає інформації про безвісти зниклих дітей, але рятувальники досі розбирають завали на місці катастрофи.

В Офісі президента заявили, що станом на 13:00 відомо про щонайменше 16 загиблих, зокрема 3 дітей. А також 30 поранених. З яких 12 неповнолітніх.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: