Львівські айтівці перемогли на щорічному хакатоні НАТО із рішенням у боротьбі проти ворога

image-57
Хатакон НАТО

Львівські інженери перемогли у челенджі на щорічному хакатоні НАТО. У TIDE NATO Hackathon 2023 взяли участь понад 100 учасників з різних країн.

Так, команда айтівців із SoftServe стала найкращою в одному з трьох челенджів, повідомив очільник військової адміністрації регіону Максим Козицький.

Вони здобули пальму першості із рішенням, яке може допомогти НАТО та країнам-партнерам краще взаємодіяти в боротьбі проти спільного ворога.

Про що йшлося?

Команда українських інженерів детально проаналізувала переваги та недоліки багатонаціональних навчань НАТО CWIX, на яких перевіряють як ІТ-системи союзників будуть взаємодіяти в бойових умовах.

Окрім цього, фахівці сформували показники ефективності, додатково розробили рекомендації для покращення результативності CWIX та запропонували рішення, щоб швидко виявляти прогалини, які заважають успіху навчань, та усунення їх.

Попереду у команди SoftServe презентація рішень на Spring 2023 TIDE Sprint у Норвегії, а напрацювання українських інженерів у майбутньому можуть протестувати під час навчань CWIX.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: