Через російську атаку 9 березня в Україні фіксують перебої з Інтернетом

інтернет

Унаслідок російської масованої атаки, яку окупанти здійснили по Україні у ніч проти 9 березня, спостерігаються перебої у роботі інтернету по всій країні.

Про це йдеться у даних компанії NetBlocks.

Аналітики кажуть, що найгірша ситуація склалася на Харківщині. Тут трафік становить 25% від звичайного, а мінімальний показник становив 17%.

Далі йдеться про Одеську, Миколаївську, Житомирську та Кіровоградську області. Судячи з даних компанії, на момент публікації інфографіки система почала відновлюватись у більшості областей.

Що відомо про цю масовану атаку?

росіяни знову масовано обстріляли Україну у ніч проти 9 березня. Тривога розпочалась після опівночі і в більшості областей закінчилась вже на світанку. Цього разу окупанти випустили 81 ракету та 8 безпілотників. Українська ППО ліквідувала 34 ракети та 4 БПЛА.

Через це постраждала Львівщина. За даними місцевої влади, близько 4 ранку російська ракета впала на будинки. Загинули троє чоловіків та двоє жінок, які в цей момент перебували вдома. Пожежа знищила три житлові будинки, три автомобілі, гараж та кілька господарських будівель. Вогонь загасили. Розбір зруйнованих будівель уже завершили. До робіт залучили 28 рятувальників, 5 одиниць спецтехніки та кінологічний розрахунок.

Окрім цього, росіяни обстріялли Одещину, Прикарпаття, Житомирщину, Дніпропетровщину, Харківщину, Тернопільщину, а також Запоріжжя.

Відомо про влучання на Львівщині, Одещині, Івано-Франківщині, Житомирщині, Дніпропетровщині, Харківщині, Тернопільщині, на Запоріжжі. У Львівській області загинули 5 людей.

Постраждала й українська столиця. У одному із районів Києва уламки російської ракети поранили двох людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: