Три години пекельного бою: прикордонники відбили російську атаку в Бахмуті (відео)

photo_5255989730997291679_y
Фото: ДПСУ

Українські прикордонники у Бахмуті на Донеччині відбили черговий російський наступ.

Про це розповіли у командуванні 11 квітня.

Кажуть, що шестеро бійців Луганського загону протягом трьох годин тримали позиції та відбивали атаки противника. Через небезпеку повного оточення прибуло підкріплення: група вогневої підтримки.

Натомість завдяки вмілому використанню гранатометів та стрілецької зброї наступ окупантів відбили, а поранених евакуювали до безпечної зони.

Як це було, дивіться у відео:

Яка ситуація в Бахмуті?

Місто стало однією із найгарячіших точок на фронті. Битва за Бахмут триває. З кожним днем ситуація стає більш критичною. Щоб здобути перевагу, росіяни удосконалюють і використовують старе радянське озброєння. І хоч саме місто вони не контролюють, однак повільно просуваються вглиб регіону.

«Наші мужні воїни своїми діями виснажили вагнерівців, тому ворог змушений зараз залучати до боїв за Бахмут спецпризначенців та десантно-штурмові підрозділи. Бої мають жорсткий характер з обох боків. Ворог перейшов до так званої «сирійської» тактики випаленої землі. Знищує будівлі та позиції ударами авіації і вогнем артилерії. Оборона Бахмута триває. Ситуація складна, але контрольована», - зазначив командувач Східного угруповання військ генерал-полковник Олександр Сирський 10 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: