У Львові з’явиться хаб із засобами для реабілітації

momentum-4cef1134
Фото: Львівська міська рада

На вулиці Стрийській, 86в у Львові вже 16 травня запрацює новий хаб асистивних технологій.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Там розповіли, що в хабі можна буде отримати крісла колісні, палиці, ходунці, а також різні засоби для самообслуговування. Створення хабу відбулося за сприянням міжнародної організації Моментум «Колеса для людства».

Як зазначили в Львівській міській раді, новий заклад має покращити якість життя українців, адже зможе безкоштовно забезпечити громадян необхідними допоміжними засобами реабілітації.

Як функціонуватиме хаб асистивних технологій

Новий осередок асистивних технологій надаватиме засоби для покращення мобільності та особистого догляду особам, які їх потребують у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській та Волинській областях, а також у Києві.

Працівники закладу не тільки забезпечуватимуть усіма засобами для реабілітації людей з особливими потребами, але й також навчатимуть, як їх правильно використовувати.

Крім того, хаб стане своєрідним центром, де відбуватимуться різні тренінги, тематичні навчальні заходи, практичні заняття та зустрічі з українськими спеціалістами та фахівцями з інших країн.

Таким чином, тут матимуть змогу отримати нові знання працівники сфери охорони здоров’я, соціального захисту та кожен охочий, хто потребує сучасних знань у сфері асистивних технологій.

Раніше ми повідомляли, що біля Львова у Винниках відкрили шостий осередок «Джерела» для дітей з інвалідністю. Крім того, в квітні в Львівській області запрацював центр протезування та реабілітації Superhumans.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: