Москва та Мінськ підписали угоду щодо розміщення ядерної зброї у Білорусі

56а

Росія та Білорусь домовилися про розміщення російської тактичної ядерної зброї у Білорусі. Відповідний документ підписали міністри оборони двох країн.

Про це повідомила пресслужба Міністерства оборони Білорусі.

Відповідна угода була підписана між міністром оборони Білорусі Віктором Хреніним та головою російського міноборони Сергієм Шойгу.

«У Мінську відбулася двостороння зустріч міністрів у рамках якої було підписано документи, що визначають порядок утримання російської нестратегічної ядерної зброї у спеціальному сховищі на території Республіки Білорусь. Глави оборонних відомств також обговорили військово-політичну обстановку та питання військово-технічного співробітництва між країнами», - йдеться у повідомленні.

До речі, що під час переговорів обидва міністри традиційно говорили про «змову з боку Заходу та блоку НАТО», а Шойгу зазначив, що західні держави ведуть «неоголошену війну проти Мінська та Москви».

Нагадаємо, 22 травня Лукашенко заявив, що відвідає Євразійський економічний форум. Захід проходить 24-25 травня у Москві, де зустрінеться з президентом РФ для вирішення торговельних питань.

А 29 березня українська розвідка повідомила, що заяви рф про розміщення ядерної зброї у білорусі — черговий шантаж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: