У Росії заявили про обстріл Бєлгородської області, там є поранені

вс

На Росії заявили про обстріл Бєлгородської області. У Шебекіно спалахнув хімзавод, четверо робітників отримали опіки та отруєння чадним газом.

Про це заявив губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков.

«Одразу кілька населених пунктів Білгородської області перебувають під обстрілом ЗСУ. У Шебекіно було атаковано два промислові підприємства. Унаслідок влучення снарядів в одному з підприємств спалахнув виробничий корпус з лакофарбовими рідинами», - написав він.

Повідомляється, що постраждали співробітники підприємства. Чоловіків доставили з опіками дихальних шляхів та отруєнням чадним газом. Один з них у тяжкому стані в реанімації, у трьох стан середнього ступеня тяжкості.

На другому підприємстві видимих ушкоджень немає. Співробітників евакуювали.

Також унаслідок обстрілу села Нова Таволжанка пошкоджені лінії електропередачі. Без світла залишаються Нова Таволжанка, Шаміно та Архангельське. У селі Козинка Грайворонського округу є потрапляння в будівлю готелю та мийки, яка спалахнула.

Нагадаємо, Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив про необхідність приєднати Харків до його регіону, щоб припинити обстріли російських прикордонних районів.

А внаслідок операції у Бєлгородській області, куди 22 травня проникли представники «Російського добровольчого корпусу» і Легіону «Свобода Росії», була зібрана важлива для української розвідки інформація.

Раніше стало відомо, що російські добровольці знову зайшли на територію РФ.

Що відбувається у Бєлгородській області

Прикордонні з Україною райони Бєлгородської області піддаються систематичним обстрілам. Українська сторона не бере на себе відповідальність за ці події. Самі ж росіяни визнають, що прильоти вражають військові об'єкти регіону.

Читайте також: Бєлгород: що відбувається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: