Прокуратура проводить обшуки у КМДА через загибель людей біля укриття в Києві

про

Правоохоронці проводять обшуки у Департаменті муніципальної безпеки КМДА.

Про це йдеться на сайті відомства.

За даними начальника КМВА Сергія Попко, скликання відбудеться в п'ятницю, 2 червня за участі керівників фракцій Київради та представників громадськості. Головна тема зібрання - обговорення стану та використання споруд цивільного захисту в місті Києві.

Нагадаємо, жінка, чия невістка загинула внаслідок ракетної атаки окупантів, розповіла меру Києва Віталію Кличку про закрите укриття в поліклініці Деснянського району.

Ракетна атака на Київ у ніч на 1 червня

Вночі 1 червня 2023 року Росія запустила ракети в напрямку Києва. Загалом сили ППО збили 10 із 10 запущених окупантами ракет. Та внаслідок падіння уламків все ж є жертви в українській столиці.

Унаслідок російської атаки в Деснянському районі Києва загинули 11-річна дівчинка та її 34-річна мати, а також 33-річна жінка, 12 людей поранені.

Чоловік однієї із загиблих розповів, що жінка після оголошення повітряної тривоги з дитиною йшла до укриття, але воно виявилось зачиненим. 

У прокуратурі Києва уточнили, що охоронця поліклініки, який нібито не відчинив укриття, було доставлено до поліції. Ним наразі займаються правоохоронці.

Читайте також: після останніх нічних ракетних атак у Києві, міський голова Львова Андрій Садовий запропонував повторно перевірити усі міські укриття. Мер також звернувся і до мешканців, аби вони долучилися до великої перевірки. Тож сьогодні у місті перевірять усі укриття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: