Диктатор путін заявив, що армія рф «фактично зупинила громадянську війну»

путін

Російський диктатор володимир путін заявив, що армія рф «фактично зупинила громадянську війну» під час спроби заколоту «вагнерівців» цими вихідними.

Про це він сказав, виступаючи на Соборній площі у кремлі у вівторок, 27 червня. Його звернення транслювали російські пропагандисти.

Так, зі слів путіна, частини Міністерства оборони рф, росгвардійці, співробіники Міністерства внутрішніх справ та спеціальних служб «забезпечили надійну роботу найважливіших центрів управління», зокрема оборонних об'єктів, «безпеку прикордонних регіонів», «міцність тилу збройних сил».

«У непростій ситуації ви діяли чітко, злагоджено. Довели свою вірність народу росії та військовій присязі, проявили відповідальність за долю батьківщини та її майбутнього», — підкреслив диктатор.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Дивись новини Львова й України (@dyvys.info)

«Бунт» ватажка ПВК «Вагнер»

Увечері 23 червня ватажок російської приватної військової компанії «Вагнер» Євген Пригожин звинуватив російських військових у завданні удару по таборах його бойовиків. Він сказав, що бойовиків його ПВК є 25 тисяч, тому вони ідуть із цим розбиратись.

Уже вранці наступного дня стало відомо, що «вагнерівці» захопили Ростов-на-Дону. Місто буцімто заповнила військова техніка, яка, зокрема, оточила будівлю штабу Південного військового округу.

А Пригожин зустрівся із заступником міністра оборони рф юнусом-беком євкуровим, якому сказав, що йому потрібен міністр оборони рф сергій шойгу та начальник генштабу валерій герасимов. пригожин погрожував «піти на москву».

А згодом російський диктатор володимир путін заявив, що в росії «намагаються організувати заколот» і що тепер країна «захищає себе від внутрішньої зради».

24 червня євген пригожин заявив, що зупиняє рух на москву. А 25 червня стало відомо зі ЗМІ, що прессекретар президента рф дмитро пєсков розповів, що Кримінальну справу проти пригожина закриють, він піде в білорусь.

Згодом пригожин і сам підтвердив, що його найманці розвертають свої колони й ідуть у зворотному напрямку, «не доходячи 200 км до Москви», а «вагнерівців» влада не переслідуватиме за спробу заколоту. Гарантією того, що пригожин зможе піти до Білорусі, «є слово президента росії».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: