Львівщина: головні події за добу

Untitled
Фото: ЛОДА

Протягом минулої доби загроз ракетних ударів у Львівській області не виникало

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

За його словами, львів’янка Анастасія Малошенко стала чемпіонкою Європи з черлідингу. «Золото» XI Чемпіонату Європи Анастасія здобула у парі з Єлизаветою Тимофєєвою з Кам’янського.

На Львівщину евакуювали 20 дітей, які є вихованцями одного зі закладів Запорізької області. Служба у справах дітей Львівської ОВА поселила їх у відповідних закладах для дітей на території нашої області.

У Трускавецькій середній загальноосвітній школі №2 – гімназії облаштовують «Простір, дружній до дитини». У приміщенні будуть розвиваючі ігри, проєктор, телевізор й меблі. Проєкт втілює благодійний фонд «Рокада» спільно з НВК та міською радою. Простір призначений для комфортного дозвілля дітей, стабілізації та відновлення їхнього психоемоційного стану.

Городоцька громада Львівського району та Колочавська громада Закарпатської області підписали договір про співробітництво у сферах культури, екології та туризму.

На Самбірщині завершують ремонтні роботи на автодорозі загального користування місцевого значення Нагірне – Звір. Провели фрезерування дорожнього полотна, триває ліквідація ям пневмоструменевим методом.

До 31 серпня науковці можуть подати конкурсні пропозиції на обласний конкурс «Історія Української державності».

Читайте також: На Львівщині підлітки викрали та спалили авто

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: