Львівські спортсмени здобули 5 медалей на Європейських іграх

Євроігри 2
Фото: ЛМР

У неділю, 2 липня, в Кракові завершилися ІІІ Європейські ігри. Під час змагань українські спортсмени здобули 41  медаль, з них - 5 нагород вибороли львів’яни.

Про це повідомили в прессслужбі Львівської міської ради.

Там розповіли, що спортсменів, які боролися від України  нагородили 21 золотими, 12 срібними та 8 бронзовими медалями. Крім того, львівські спортсмени здобули 3 «золота».

Які львівські спортсмени отримали нагороди

У міськраді розповіли, що особливо вдалими Європейські ігри виявилися для веслувальниці Валерії Терети. Валерія разом з колегою Людмилою Лузан тріумфувала на дистанції 500 метрів у каное-двійці. Вони здобули золоту медаль. Валерія також є вихованкою Львівського фахового коледжу спорту та тренується у «Веслярик». Крім того, тренерами спортсменки є Михайло Поцюрка та Володимира Деця.

Окрім веслування, львів’яни традиційно себе проявили у кульовій стрільбі. Львів'яни Павло Коростильов та Юлія Коростильова перемогли у змаганнях з швидкострільного пістолета у змішаних командах.

Третю медаль для Львова здобули Анастасія Німець та Юлія Коростильова. Допомогла їм у цьому олімпійська чемпіонка Олена Костевич. Українські дівчата змагалися у командній стрільбі на 25 метрів з пістолета. Провівши дві чудові кваліфікаційні частини, наші стрільчині відібралися до золотого фіналу, гарантувавши щонайменше срібло. У фіналі довелося протистояти господаркам-полькам: перші серії були близькими та нічийними, але далі українські спортсменки зробили серйозний ривок та зуміли дотримати перевагу - 16:10 на користь українок.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, що львівські дзюдаїсти вибороли нагороди на Кубку Європи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: