Головні події за добу на Львівщині

photo_2023-07-08_12-08-32
Фото: Телеграм Козицького

Один раз сирени сповіщали про повітряну тривогу – 7 липня о 21:25. Була загроза через зліт винищувача МіГ-31К на території росії, який є носієм гіперзвукових ракет «Кинджал». Небезпека не підтвердилася. На Львівщині спокійно

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

За його словами, на автошляху загального користування Рава-Руська – Гайок триває капітальний ремонт моста. Відкрити проїзд через міст в селі Реклинець запланували 20 серпня.

Завдяки співпраці Східницької селищної ради з містом-партнером Акмене в Литві військова частина А4125 отримала автомобіль.

Червоноградський Народний ансамбль танцю «Молодість» (керівниця Людмила Прібега) взяв участь у ІІІ Міжнародному фестивалі фольклорної культури в Козеліце у Польщі. Упродовж місяця танцюристи щодня проводили благодійні виступи містами Польщі, збираючи гроші на підтримку ЗСУ. Разом «Молодістю» виступала співачка і педагогиня Зразкового театру естрадної пісні «Апельсин» Світлана Зеніхіна. Зібрали на потреби наших оборонців понад 40 тисяч гривень.

Читайте також: У Львові через російський обстріл було понищено 18 дахів будинків

У Старому Самборі відбувся забіг на підтримку ЗСУ. 30 учасників пробігли символічний кілометр. Як наголосили організатори, ця подія – символ єдності та відданості громади воїнам, які стоять на захисті нашої країни. Наймолодшому учаснику забігу – Максимові Кіяку – 9 років.

Стрийський Молодіжний центр запрошує молодь взяти участь у хакатоні «ТиХозробитиСтрий_комфортнішим?». Призовий фонд – 140 тисяч гривень, які розподілять між двома командами-переможцями. Гроші підуть на реалізацію проєктів та менторську підтримку від експертів.

Жителі Львівщини, яким від 14 до 25 років, можуть взяти участь у Військовій школі імені Героя України Тараса Матвіїва. Школа відбудеться у форматі наметового табору. Табір триватиме зі 17 по 24 липня на стадіоні «Авангард» у Жидачеві, рідному місті Тараса Матвіїва.

Нагадаємо, на Львівщині трапилася смертельна ДТП в результаті якої загинув 33-річний чоловік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: