Через зіткнення мотоцикла з авто постраждали двоє підлітків на Львівщині

359368050_658180356353739_284595663467838495_n
Фото: ГУ НП у Львівській області

У Львівській області мотоцикл, за кермом якого був 17-річний хлопець, зіткнувся із автівкою. Постраждав водій двоколісного, а також його пасажир.

Про це розповіли у регіональному управлінні поліції.

Аварія сталась увечері 9 липня у селі Заглина, що у Львівському районі. Мотоцикл «Lifan» зіткнувся із машиною «Renault Megane». Керував останньою 38-річний мешканець Жовкви.

У зіткненні травми отримали керманич мотоцикла та його пасажир, також 17-річний підліток. Дітей ушпиталили. Медики оцінюють їхній стан як середньої важкості.

Через порушення правил безпеки дорожнього руху відкрили кримінальне провадження. Винному загрожує обмеження волі до 3 років.

Нагадуємо, на Львівщині 62-річний водій збив на смерть підлітка та утік.

За шість місяців нинішнього року у Львівській області сталось 165 аварій за участю неповнолітніх. У них є загиблі та травмовані діти. Такою статистикою поділились в регіональному управлінні поліції 14 червня.

Там кажуть, що у цих ДТП загинули семеро дітей:

  • 2 неповнолітніх пішоходів
  • 5 пасажирів.

Натомість 159 дітей отримали різні травми внаслідок аварій. Крім того, травмовано 47 юних пішоходів, 11 дітей-велосипедистів, 81 дитина отримала травми різної важкості, перебуваючи на пасажирському сидінні, ще 20 неповнолітніх травмовані під час керування транспортним засобом, говорять поліцейські.

Статистика ДТП на Львівщині

Від початку нинішнього року у Львівській області сталось 222 аварії. Є загиблі та травмовані, повідомили у регіональному управлінні патрульної поліції.

За даними відомства, за шість місяців теперішнього року через порушення водіями правил швидкісного режиму загинули 23 людини, а 228 отримали різні травми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: