Медики із Канади та США оперували діток у Львові

тмо
Фото: Перше ТМО Львова

Медики з лікарень Торонто, Ванкуверу та Лос-Анджелесу з тижневою місією відвідали Перше медичне об’єднання Львова. Це перший після трирічної перерви візит спеціалістів із канадської лікарні SickKids до України. До нього приєдналися і фахівці з інших медзакладів Канади та США.

Про це повідомили у ТМО.

Приїхали лікарі-неонатологи, нейрофізіологи, неврологи та нейрохірурги. За час свого перебування іноземні колеги провели десятки лекцій, консультацій та виконали низку нейрохірургічних втручань діткам разом з українськими колегами.

«Наші гості провели першу масштабну міжнародну мультидисциплінарну конференцію щодо лікування гострих захворювань центральної нервової системи у новонароджених та нейрохірургічну конференцію. Основні теми доповідей: внутрішньошлуночкові крововиливи, енцефалопатії та судоми у немовлят, сучасні підходи до лікування епілепсії та пухлин головного мозку у дітей. Така потужна підтримка колег з-за кордону надихає наших лікарів вчитися, покращувати свої навички та ще краще надавати високоякісну допомогу за сучасними стандартами», — йдеться в повідомленні.

Цей візит відбувся у рамках українсько-канадської педіатричної програми для стажування Ukraine Pediatric Fellowship Program при Центрі Глобального здоровʼя дітей лікарні the Hospital for Sick Children.

Нагадуємо, до Львова прибув польський професор Ярослав Шидловський. В «Охматдиті» отоларинголог проконсультує та прооперує кількох маленьких пацієнтів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: