Львівська хорова капела «Дударик» зібрала пів мільйона гривень на центр реабілітації для дітей

rb67414-820ec153
Фото: ЛМР

Хорова капела та хорова школа «Дударик» зібрала 500 тисяч гривень на Центр реабілітації UNBROKEN KIDS. Ці кошти передали дитячій лікарні Святого Миколая, на базі якої й запрацює центр.

Про це розповіли у міській раді Львова.

Від 24 лютого 2022 року«Дударик» регулярно збирає кошти на потреби Збройних сил України. Взимку колектив брав участь у презентації проєкту НЕЗЛАМНІ в Києві і вже тоді вирішили долучитися до його реалізації.

Читайте також: Львівська капела «Дударик» заспівала Гімн України з 15 тисячами хористів у Латвії (відео)

У травні 2023 року капела концертувала містами Німеччини та Латвії. Там взяла участь у найбільшому хоровому фестивалі у світі Altmark Festspiele та співпрацювала з хорами хлопчиків міст Göttingen, Jena та Mainz. Відтак зібрані у цьому турі кошти хористи вирішили передати на проєкт UNBROKEN KIDS. Сума благодійного внеску становить 500 тисяч гривень.

Центр UNBROKEN KIDS: що відомо?

На базі дитячої лікарні святого Миколая Першого медичного об’єднання створюють Центр реабілітації UNBROKEN KIDS. Ця лікарня – це унікальний медичний заклад, де лікують та оперують дітей від народження до повноліття. За останній рік допомогу тут отримали понад 60 тисяч діток зі всієї України. Аби дітки могли отримати найкраще лікування і відновлення у рідній країні, у Львові збирають 35 млн грн на центр UNBROKEN KIDS.

Виконавчий директор благодійного фонду «Незламні» Олександр Кобзарєв додав, що завдяки донатам небайдужих людей для дитячої реабілітації вже зібрано 6 млн грн.

Долучитися до збору коштів можуть усі охочі на платформі dobro.ua: https://dobro.ua/project/nezlamni/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: