Після скандалу в ЛКП «Лев»: на посаду нового очільника подались 14 кандидатів (оновлено)

lkp-lev
ЛКП "Лев". Фото: ЛМР

Львівська міська рада збирає експертну групу для відбору кандидатів на посаду керівника львівського комунального підприємства «Лев». На вакансію очільника підприємства загалом подалося 14 кандидатів, проте не усі вони відповідають заявленим вимогам.

Про це розповіли у мерії.

Як повідомили в управлінні персоналом, в мерії створили спеціальну експертну групу, куди, зокрема, входять представники зоозахисного середовища Львова. Наступного тижня експерти будуть розглядати заявки кандидатів.

«Чотирьом учасникам ми відмовили, адже вони взагалі не відповідають вимогам. Десятьом кандидатам ми вирішили надати можливість презентувати своє бачення розвитку підприємства та мотиваційні листи. За надісланими від цих учасників мотиваційними листами та баченням розвитку вирішимо, хто буде допущений на відбір», розповіла Богдана Яремчук, заступниця начальника відомства.

Оновлення. У середу, 19 липня, у Львівській міській раді відбувся конкурс на посаду директорка ЛКП «Лев». Засідання відбувалося у форматі онлайн, тому кожен мав можливість переглянути презентації кандидатів.

Загалом на посаду подалося 14 осіб, однак з них - 7 не відповідали заявленим вимогам. Претенденти на посаду розповіли експертній комісії своє бачення розвитку ЛКП «Лев».

Про результати конкурсу повідомлять за декілька днів. Крім того, ті кандидати на посаду, які не пройдуть, зможуть стати радниками на волонтерських засадах.

Скандал у львівському КП «Лев»

У львівському комунальному підприємстві «Лев», ймовірно, евтаназували двох собак. Активісти стверджують, що показів для цього не було, а собаки були здоровими.

Зоозахисниця Юлія Радлінська увечері 4 червня розповіла, що собак Мавана та Х'ю, які перебували у ЛКП, убили. Цього дня вранці працівники підприємства, які заступили на зміну, не побачили чотирилапих у своїх вольєрах, відразу почали з'ясовувати де вони, а згодом тіла собак знайшли в морозильній камері.

У мерії оголосили про службове розслідування, за результатами якого виявили порушення з боку керівниці підприємства та головного ветеринарного лікаря, які неналежно виконували свої обов’язки та грубо порушили вимоги чинного законодавства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: