На Львівщині безкоштовно прооперують 15 захисників та цивільних, які постраждали на війні

photo_5341528308254361721_y
Фото: Максим Козицький/Telegram

Восени у центрі у Superhumans на Львівщині провідні французькі спеціалісти разом з українськими фахівцями у Superhumans Center безкоштовно прооперують та забезпечать повне лікування для 15 воїнів й мирних жителів, які через напад poсiї мають травматичні ушкодження та дефекти обличчя.

Про це розповів очільник військової адміністрації регіону Максим Козицький.

Він розповів, що французька місія із 20 провідних спеціалістів в напрямі реконструктивної хірургії перебувала на Львівщині впродовж цього тижня. Фахівці оглянули та проконсультували понад 50 людей. Також – провели навчання для наших медиків з питань загальної та щелепно-лицевої хірургії, хірургічної стоматології, отоларингології, офтальмології, нейрохірургії та інших напрямів.

У жовтні французькі партнери повернуться у Superhumans, щоб прооперувати пацієнтів центру.

Що таке Superhumans?

У квітні нинішнього року на базі одного із медзакладів у Львівській області відкрили Superhumans Center, де для українських воїнів та цивільних буде доступною лабораторія з виготовлення та збирання протезів, департамент фізичної реабілітації, відділення психологічної підтримки, а також басейн для реабілітації. Тут працюватимуть висококваліфіковані українські фахівці, вони також переймають досвід медиків провідних клінік зі всього світу.

Для людей, які постраждали через воєнні дії, усі послуги тут будуть безкоштовними. Двом українським воїнам, які втратили на війні руки, ще до відкриття центру встановили біонічні протези від британської компанії.

Якщо ви знаєте людей, які потребують протезування або реконструктивної хірургії, передайте їм покликання на цю анкету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: