У Львові радять відмовитись від квітів на 1 вересня, щоб пожертвувати ці гроші на дитячу реабілітацію

дівчинка у вишиванці затуляє обличчя руками
Ілюстративне фото/Микита Печеник

На перше вересня львів'ян закликають перерахувати гроші, за які вони хочуть придбати квіти вчителям, на допомогу дітям, що постраждали внаслідок російсько-української війни.

Таку ідею запропонував головний освітянин міста Андрій Закалюк.

«До 1 вересня ми разом з нашими школами, педагогами і батьків також будемо заохочувати до збору коштів на підтримку реабілітаційного центру UNBROKEN KIDS. Власне у Львові створюють дитяче відділення, щоб дітки, які постраждали від війни, могли пройти реабілітацію. Ми обов’язково будемо долучатися і всіх закликати приєднатися, щоб ми всі разом могли гарно розпочали цей навчальний рік і кошти, які, можливо, хотіли скерувати на квіти вчителям, перерахували на допомогу діткам, які отримали травми під час війни», — пояснив він цю ідею.

Читайте також: Яким буде новий навчальний рік у Львові

UNBROKEN KIDS у Львові

На базі дитячої лікарні святого Миколая Першого медичного об’єднання створюють Центр реабілітації UNBROKEN KIDS. Ця лікарня – це унікальний медичний заклад, де лікують та оперують дітей від народження до повноліття. За останній рік допомогу тут отримали понад 60 тисяч діток зі всієї України. Аби дітки могли отримати найкраще лікування і відновлення у рідній країні, у Львові збирають 35 млн грн на центр UNBROKEN KIDS.

Виконавчий директор благодійного фонду «Незламні» Олександр Кобзарєв додав, що завдяки донатам небайдужих людей для дитячої реабілітації вже зібрано 6 млн грн.

Долучитися до збору коштів можуть усі охочі на платформі dobro.ua: https://dobro.ua/project/nezlamni/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: