Львівщина: головні події за добу

latifundist-com-ae-pshenica-2017-den-3-2-75770
Фото: відкриті джерела

Минула доба на Львівщині минула без повітряних тривог

Чим жила Львівщина минулої доби розповів начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Як зазначив очільник області, у селі Ставчани упродовж вчорашнього дня продовжували ліквідовувати наслідки ракетної атаки, яка сталася 15 серпня. Зокрема проводили будівельно-ремонтні роботи з укріплення фундаменту, відновлення дахів, вікон та дверей. Вивезли 4 кубічних метри будівельного сміття. У населеному пункті цілодобово працюють Пункти надання допомоги. Міжнародна організація з міграції в Україні передала 50 ремонтно-будівельних наборів, благодійний фонд NEEKA – матраци, засоби гігієни, посуд та постіль.

Як Львівська ОВА вибудувала прозору систему співпраці із благодійними організаціями та фондами через Консультативно-координаційні центри, щоб в одному місці ВПО й людям у складних життєвих обставинах надавати психологічну і юридичну, гуманітарну і фінансову допомогу, інформувати та перескеровувати.

30 дітей із сімей ветеранів війни, багатодітних та малозабезпечених родин Городоцької громади вирушили в табір «Forest Land» на Сколівщині. Профінансували поїздку з бюджету Городоцької громади.

19 годин та 15 хвилин йшов директор Благодійний фонд "Із янголом на плечі" Юрій Федечко і здолав понад 95 кілометрів, щоб зібрати кошти на продовження реабілітації та оздоровлення наших захисників, якими опікується фонд, а також укласти договір ще з одним лікувально-реабілітаційним комплексом, аби допомогти більшій кількості воїнів. Вдалось зібрати близько 500 тисяч гривень.

Відзавтра на Львівщині перекриють рух на автодорозі Ясенів – Золочів через проведення ремонтних робіт.

Напередодні у Бродах провели традиційний Медовий ярмарок, який об'єднав 35 пасічників з різних куточків Золочівського району. У Яворові провели фестиваль меду, Яворівських забавки та пирога. Під час обох заходів збирали кошти на потреби Збройних сил України.

Нагадаємо, у Залізничному районі Львова запрацював інклюзивно-ресурсний центр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: