Помилки компаній під час співпраці з ветеранами

аа
фото: Delo.ua

Українські компанії сьогодні не зобов'язані створювати інклюзивні середовища у робочих колективах. І це створює проблеми під час реінтеграції ветеранів.

Про типові помилки компаній під час роботи з ветеранами на благодійному форумі «Незалежні» розповіла Олена Бондар — експертка з організаційного добробуту.

фото: Дивись.info

Спостерігаючи за українськими компаніями, Олена Бондар помітила тенденцію: багато з них не організували комфортне інклюзивне середовище серед працівників. Тож іншим компаніям важливо не повторювати ці помилки.

  1. Перекладання відповідальності. Компаніям слід брати на себе відповідальність задля допомоги реінтеграції ветеранів.
  2. Відсутність алгоритмів дій. Компанії часто поводять себе інтуїтивно, не будуючи стратегії для створення комфортного середовища у робочому колективі всім його учасникам.
  3. Відсутність поваги до загиблих на війні. Йдеться про цінності компанії.
  4. Не використовувати потенціал ветеранів у командній роботі. Часто у компаніях ветеранів виділяють як особливих, обмежуючи їхні обов'язки. Йдеться і про перепрофорієнтацію.

Читайте також: Реінтеграція ветеранів: як компаніям підтримати співробітників, які повернулися з війни.

Довідка

Глобальна медіа-компанія Forbes провела у Львові благодійний форум «Незалежні». Метою заходу було об’єднати зусилля бізнесу та влади, щоб знайти ефективні рішення для успішної реінтеграції ветеранів у мирне суспільство.


Матеріали у рубриці Погляди є відображенням виключно точки зору автора, яка може бути як об'єктивною, так і суб'єктивною. Редакція може не поділяти думок і поглядів, викладених тут та не несе відповідальності за достовірність й тлумачення викладеної інформації, натомість виступає виключно платформою для розміщення матеріалу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: