На Львівщині відбудуться національні змагання з велоспорту

У Львівській області на дорогах Яворівщини вперше відбудуться національні змагання з велоспорту. В них зможуть взяти участь як професіонали, так і аматори. Змагання відбудуться 1-3 вересня.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської військової адміністрації.

Там розповіли, що упродовж 1-3 вересня найкращих визначатимуть у межах чемпіонату України з велоспорту на шосе. А в неділю, 3 вересня, о 14:00 відбудеться благодійний веломарафон для всіх охочих Kormil Cycling Race.

Координує проведення змагань управління молоді та спорту Львівської ОВА. Співорганізатором є Яворівська міська рада. Генеральний партнер – група компаній «Корміл». 

За інформацією пресслужби ЛОВА, в межах національного чемпіонату за нагороди змагатимуться юнаки, дівчата, молодші юнаки та молодші дівчата. Вони боротимуться за медалі у командній гонці, груповій гонці та гонці критеріум.

Зокрема в два перші дні змагань велосипедисти стартуватимуть та фінішуватимуть у селі Лісок, тому неподалік можливі ситуативні обмеження руху. 3 вересня — старт на площі Ринок у Яворові. 

Ще одні перегони розпочнуться в неділю о 14:00 год. У них можуть взяти участь можуть усі охочі. Стартуватимуть та фінішуватимуть велосипедисти на площі Ринок у Яворові, з розворотом у селі Нагачів. Загальна дистанція перегонів – 22 кілометри.

Щоб взяти участь в змаганнях потрібно зареєструватись тут.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, що на Львівщині відбудеться велопробіг на підтримку ЗСУ «Сила в єдності».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: