Львівщина: головні події за добу

21_main-v1648128838
Фото: відкриті джерела

Удень 9 вересня та вночі 10 вересня загроз повітряно - ракетних ударів у Львівській області не виникало. Оповіщення за сигналом «Повітряна тривога» не проводили

Чим жила Львівщина минулої доби розповів начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Ключове з візиту Бориса Джонсона у Львівську область: Він разом із міським головою Львова Андрієм Садовим та представниками обласної влади вшанував новітніх Героїв – українських воїнів, що поклали своє життя у боротьбі з російським агресором. Згодом Борис Джонсон відвідав Ратушу та залишив запис у Книзі почесних гостей Львова.

Ще одну золоту нагороду здобув наш земляк зі Золочівщини Віктор Дідух на чемпіонаті Європи з паратенісу, який відбувся у Великій Британії.

В останній день чемпіонату проводили півфінали і фінали парних змагань, у яких брали участь п’ять українських дуетів. Віктор Дідух та Марина Литовченко вибороли золоту нагороду.
Нагадаю, раніше на цих змаганнях Віктор Дідух здобув «золото» в індивідуальному розряді.

"Сьогодні Бориславу – 636! Дякуємо жителям міста за те, що вони щодня роблять для стійкості нашої держави. Мирного неба над головою і процвітання Бориславові. Вічна памʼять місцевим жителям, яких ми втратили у російсько-українській війні" - написав Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: