Особливості та головні переваги IT-рекрутингу

Screenshot_9
Фото ілюстративне з відкритих джерел

Щоб сформувати сильну IT-команду необхідно знайти фахівців, що будуть мати відмінні професійні якості та зможуть працювати в колективі. Але це далеко не так просто, як це може здатися на перший погляд, адже може виникнути дуже багато проблем з пошуком потрібних кадрів.

Щоб швидко винайняти професіоналів можна скористатися послугами devops recruiting agency ITExpert. Фахівці агенції займаються пошуком IT-персоналу як для українських, так і закордонних компаній вже більше ніж 8 років. Пройде лише кілька днів після початку пошуку і співробітники ITExpert зможуть надати вам перші резюме.

Чому складно шукати нових IT-фахівців

Сьогодні в IT-галузі кожний цінний кадр – на вагу золота. Постійно зростає попит на досвідчених фахівців, також в Україні збільшується експорт IT-послуг. Але рекрутер повинен бути не лише спеціалістом з людських ресурсів, він повинен мати гарні знання в тій галузі, де шукає працівників. Тож доцільно скористатися послугами саме IT-рекрутера.

Завдання IT-рекрутера – знайти грамотного фахівця, оцінити кандидата, провести технічну співбесіду, сформувати пропозицію та супроводжувати персонал до дня виходу на роботу. Завдяки багатому досвіду він точно знає, де шукати кандидата, щоб якнайшвидше закрити резюме.

Головні переваги IT-рекрутингу

Делегування рекрутинговій агенції завдань з пошуку IT-персонала значно спрощує пошук кандидатів, оптимізує всі процеси та звільняє замовнику час для виконання ключових завдань. Перевагами саме рекрутингової агенції ITExpert можна назвати:

  • наявність команди рекрутерів;
  • аналіз;
  • ефективність;
  • швидкість.

ITExpert – це команда досвідчених IT-рекрутерів, більш ніж 40 спеціалістів можуть займатися пошуком персоналу.

Пошук повинен бути конкретним, тому фахівці ретельно вивчать всі вимоги до кандидата, протестують його hard skills та знання англійської. Це дозволить знайти максимально релевантні варіанти.

Фахівці ITExpert здійснюють супровід кандидата на етапі онбординга та адаптації, це обумовлює ефективність процесу.

В базі ITExpert знаходиться більш ніж 130 000 IT-фахівців, це означає, що перші резюме ви отримаєте на 3-5 день після початку роботи над вакансією.

Швидко та ефективно знайти професіоналів у свою команду ви зможете з допомогою інших професіоналів. Це суттєво заощадить ваш час та сили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: