У Львівській області відбудеться табір «Реабілітація туризмом 2.0»

На Львівщині в ці вихідні, 23 та 24 вересня, проходитиме табір «Реабілітація туризмом 2.0» для воїнів після поранення та волонтерів. Проєкт відбудеться в межах програми «Ліга Нескорених». 

Про це повідомили в пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації.

Там розповіли, що табір створений допомогти військовим повернути запал і жагу до пригод. Оскільки захисники зможуть вийти за межі реабілітаційного центру, до якого змушені звикати, чи квартири та зможуть морально відпочити, зануритися у широкий спектр туризму, осягнути багато нового. 

За інформацією ЛОВА, в програмі табору передбачено: мальовничий сплав річкою Дністер на 10-тимісних катамаранах, обговорення проблем, які турбують військових та пошук їх конструктивного вирішення, безліч квестів там цікавих ігор, які будуть доступні всім, а також атмосферний вечір з піснями біля ватри.

Крім того, до події також долучаться волонтери з благодійного фонду «Із янголом на плечі». Тому буде нагода поспілкуватись з приводу юридичної та психологічної допомоги із спеціалістами у цій сфері. 

Проєкт реалізовується туристично-спортивним клубом «Манівці» за підтримки управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Зареєструватись на участь в таборі можна за номером телефону: 0979185132 (Тарас). 

У ЛОВА зазначили, що табір «Реабілітація туризмом 2.0» реалізовується вже вдруге. Такий захід охоплює півсотні військових. 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Львові відбувається Unlock Ukraine 2023.

Unlock Ukraine – це колективний мозковий штурм активістів, волонтерів, урбаністів, екоактивістів, митців, філософів, соціологів та інших представників і представниць громадянського суспільства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: