У центрі Львова на цілий день перекриють вулицю

image-92
ілюстративне фото, скриншот із Google maps

Цієї п'ятниці, 22 вересня, ділянку вулиці Січових Стрільців перекриють на цілий день, попередили в департаменті управління вуличної інфраструктури.

Там нагадують, що відбудеться завершальна подія Європейського тижня мобільності – День вулиці Січових Стрільців. 

Ділянку від вулиці Гнатюка до вулиці Костюшка перекриють з 06:00 до 23:00 год. Об’їзд приватного транспорту здійснюватиметься по вул. Костюшка.

Що це за захід?

Як розповіли в управлінні, на заході презентують напрацьовані раніше сценарії підвищення привабливості вулиці Січових Стрільців та двох сусідніх – Коперника та Дорошенка. Крім того, відвідувачі самі зможуть спроєктувати вулицю такою, якою уявляють її в майбутньому.

Охочим запропонують і «відчути» доступність вуличного простору, подолавши перешкоди на кріслі колісному, милицях чи «будучи» незрячим.

Також на окремих локаціях можна буде зіграти у бадмінтон чи настільний теніс, спробувати себе у фехтуванні чи у вуличних шахах. Зіграти настільні ігри та почути корисні лайфхаки від велосипедистів.

Європейський тиждень мобільності у Львові

16 вересня у Львові розпочався Європейський тиждень мобільності. У межах цього відбулись низка подій, які допоможуть популяризувати використання громадського транспорту та альтернативних методів пересування містом.

Нагадуємо, через велопробіг у Львові 24 вересня ситуативно перекриватимуть рух.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: